Vakbeurs voor technici

artikelen_fotos_6779_800

Duurzaamheid speelt de laatste tijd een steeds grotere rol in het ontwerpen van apparaten. Deze trend heeft zich ook in de elektrotechniek voortgezet. Dat is gunstig, want bijna geen enkele sector is zo geschikt om op duurzaamheid in te spelen als de elektrotechniek. Deze gedachte laat zich heel goed zien in dé elektrotechniekbeurs van Nederland: de Vakbeurs Elektrotechniek.

Vakbeurs

Onder elektrotechnici is de Vakbeurs Elektrotechniek geen onbekend fenomeen. Dit jaar is het thema ‘Samen Slimmer Werken‘. Dat thema is op meerdere manieren te interpreteren. Niet alleen wordt er gezocht naar een manier om efficiënter te werken, ook duurzaamheid speelt een rol. Slimme apparatuur die na een jaar op de schroothoop ligt is natuurlijk weinig waard. De vakbeurs vindt plaats van 30 september tot en met 4 oktober 2013.

Vooruitzichten

Veel partijen in de elektrotechniek- en ICT-sector kijken uit naar de beurs. Ze kunnen op de beurs hun nieuwste technologieën laten zien die naadloos aansluiten op het streven naar duurzaam kapitalisme. Aan animo is er dus geen gebrek.

Logo

Achter het logo van dit jaar schuilt een verhaal. Het logo reflecteert de drie pijlers waarop de beurs zich dit jaar baseert: installatie, industrie en energie. Die drie pijlers staan alle drie symbool voor sectoren uit de branche. Zo komen de voornaamste vertakkingen uit de industrie dus allemaal aan bod tijdens deze techneutenbeurs.

Klik HIER voor meer informatie over de vakbeurs.

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.